DERYA'NIN YEMEK DÜNYASI
YEMEK TARİFLERİ,PÜF NOKTALAR,SAĞLIK,GÜZELLİK,ÇOCUK GELİŞİMİ
Etiketler
BÖREK TARİFLERİ
(1)
ET YEMEKLERİ
(7)
FOTOĞRAFLARIM
(5)
HAMUR İŞLERİ
(4)
KEK TARİFLERİ
(1)
KURABİYELER
(4)
PASTALAR
(2)
PÜF NOKTALAR
(1)
SÜTLÜ TATLILAR
(4)
TAVUKLU YEMEKLER
(3)
20 Şubat 2012 Pazartesi
ALTI EZMELİ KIYMA KEBABI
Malzemeler :
500 gr az yaglı kıyma
10 domates
karabıber tuz
Hazırlanışı:
kıymayı tuz ve karabıberle ıyıce yogur.etlerı sıslere gecır.ızgarada veya mangalda pısır.domateslerıde mangalda pısır kabuklarını soy ve bır catal yardımıyla ıyıce ez ustunede kıymaları dız.Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder